Салати

Вегетаріанський салат з диким рисом, квасолею та горохом

Такий легкий у приготуванні з різноманітними інгредієнтами салат буде корисним не тільки вегетаріанцям, але й урізноманітить смаки «м’ясоїдів»! Адже білка в даному міксі предостатньо для збалансованого раціону і відмінного самопочуття.

Час приготування: 40 хвилин

Порцій: 6

Інгредієнти:
  •  2 пакетика відвареного рису
  • «Суміш дикий з пропареним» ТМ «Жменька»1 стакан відвареної червоної квасолі
  • 1 стакан відвареної білої квасолі
  • 1 стакан відвареного гороху
  • 0,5 склянки червоного цибулі, нарізаної кубиками
  • 0,5 склянки нарізаної кінзи
  • 1 маленький перець чилі Халапеньо  

Для соусу:

  • 3 столові ложки червоного винного оцту
  • 2 столові ложки оливкової олії
  • 4 столові ложки цукру
  • 0,5 чайної ложки солі
  • 0,5 чайної ложки свіжого меленого чорного перцю

Як приготувати вегетаріанський салат з диким рисом, квасолею та горохом

1.Змішайте всі інгредієнти салату у великій мисці.

2. Змішайте всі інгредієнти соусу і добре збийте.

3. Перемішайте соус з салатом.

4. Охолодіть протягом години для кращого аромату, але цей салат можна подавати відразу.

Смачного! Вегетаріанський салат з рисом і квасолею готовий!