Салати

Салат з рисом по-східному

Салат с рисом по восточному

Який же Схід без рису? Розкрити і передати смак справжньої індійської кухні здатний лише король рисів – рис Супер Басматі. Його яскравий горіховий смак і східний аромат не залишать байдужим нікого.

Час приготування – 30 хвилин (плюс час на приготування качки/курки)
Інгредієнти:
  • Рис Супер Басматі в пакетиках для варки ТМ “Жменька” – 1 пачка
  • Приготовлена качка (курка) – 125 г
  • Кукурудзяні качани консервовані – 50-100 г
  • Печериці – 100 г
  • Зелені цибулини – 4 шт
  • Соєвий соус
  • Жменя підсмажених горіхів кеш’ю
  • Свіжий тертий імбир – 1 ч. л.

Як приготувати салат з рисом по-східному

1. Відварюємо рис Супер Басматі в пакетиках для варки ТМ “Жменька” згідно інструкції на упаковці. Готовий рис ставимо охолоджуватися.

2. Нарізаємо зелену цибулю і обсмажуємо в невеликій кількості олії, додаємо 1 чайну ложку свіжого тертого імбиру.

3. Обсмажуємо печериці на середньому вогні до готовності.

4. Змішуємо рис басматі з нарізаною приготовленою качкою, підсмаженими горіхами кеш’ю і консервованими кукурудзяними качанами.

5. Перед подачею приправляємо салат соєвим соусом.

Смачного!