Прекрасне поєднання повітряного рису і ніжного тунця, підкреслене ароматною зеленню і хрусткими овочами – це варіант поповнити сили в будь-який час доби і в будь-який сезон!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з рисом і тунцем
1. Пропарений рис в пакетиках для варки відварюємо згідно інструкції на упаковці. Потім виймаємо пакетики з води, підчепивши їх за петлю, і розриваємо за спеціальною лінією, пересипаємо рис в тарілку, розпушуємо його виделкою і залишаємо остигати.
2. Перці очищаємо від насіннєвої коробочки і подрібнюємо м’якоть. Помідори теж нарізаємо. Зелень дрібно рубаємо. Оливки нарізаємо на половинки або четвертинки.
3. У мисочці змішуємо оливкову олію, лимонний сік, сіль і перець. Перемішуємо отриману заправку.
4. У салатнику змішуємо відварений рис, тунець, овочі та зелень. Поливаємо заправкою і перемішуємо до однорідності.
Смачного!