Хочеться здивувати рідних і близьких незвичайною, смачною і дуже корисною стравою? У такому випадку салат з диким і пропареним рисом, журавлиною, зеленим горошком і волоськими горіхами прийдеться вам до смаку.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з диким і пропареним рисом
1. У середню каструлю вливаємо овочевий бульйон, додаємо суміш рису дикий з пропареним ТМ “Жменька”, доводимо до кипіння, зменшуємо вогонь до мінімуму, накриваємо кришкою. Варимо приблизно 40 – 45 хвилин до готовності рису. Знімаємо готову рисову суміш з вогню і ставимо в прохолодне місце охолонути.
2. Неглибоку сковороду ставимо на середній вогонь. Додаємо волоські горіхи. Готуємо їх, часто помішуючи, щоб вони стали злегка підсмаженими. Видаляємо волоські горіхи зі сковороди і охолоджуємо їх.
3. Збиваємо разом оливкову олію, червоний винний оцет, цукор і кунжут.
4. У великій мисці акуратно змішуємо охолоджену суміш відвареного дикого і пропареного рису, нарізану селеру, зелену цибулю, горох, сушену журавлину, кедрові горіхи, інжир і приправляємо соусом. Додайте сіль і перець за смаком.
Час приготування – 55-60 хвилин
Смачного!