Поради щодо приготування

Цілозерні макарони: з чим приготувати

Цельнозерновые макароны: с чем приготовить

Цілозерні макарони – це 100% користі для здоров’я і турбота про Вашу фігуру. Однак вони мають більш яскраво виражений злаковий смак, ніж звичайні макарони. Про те, з чим їх готувати і як подавати до столу, сьогодні Вам розповість ТМ «Жменька» …

Цілозерні макарони відрізняються від звичаних макаронів саме борошном, з якого були виготовлені. Жорнове цілозерне борошно виробляється на спеціальному обладнанні – кам’яних жорнах, в процесі дбайливого помелу зерна і не просівається по закінченню виробничого процесу. Саме завдяки специфіці виробництва цілозерне борошно зберігає в собі практично всю користь цілісного зерна: клітковину, вітаміни, мікро-і макроелементи. Відповідно, і макарони, вироблені з нього, також переймають всі ці переваги. У результаті ми отримуємо продукт харчування, який містить вітаміни В1, В2 і РР, кальцій, магній, фосфор, залізо і клітковину, завдяки якій макарони перетравлюються тривалий час, поступово насичуючи організм енергією. Також вона очищає його від токсинів, холестеринів, жирів і т.д. У цьому і полягає турбота про Вашу фігуру: при нормальному споживанні цілозерні макарони не тільки не стануть причиною зайвої ваги, а ще допоможуть трохи схуднути і очистити Ваш організм!

Окрім безперечної користі організму, цілозерні макарони відрізняються і за смаком, кольором і ароматом. Це знову-таки грунтується на вмісті клітковини, великої кількості вітамінів і мінеральних речовин. Незвичайний темний відтінок макаронів стає кремово-коричневим після приготування. А яскравий злаковий смак робить цілозерні макарони прекрасним ароматним гарніром, а також чудово поєднується з будь-якими інгредієнтами у вигляді салатів.