Поради щодо приготування

Рисові макарони: секрети приготування

Рисовые макароны: секреты приготовления

Рисові макарони – це гості на нашому столі зі Східної Азії. Вони білосніжні, не розварюються, не злипаються і завжди тримають форму. Але як їх готувати, і з чим подавати до столу? Про це читайте далі …

Рисові макарони схожі зі звичайними макаронами, але мають ряд відмінностей: вони вироблені з рисового борошна, завдяки чому не містять глютен і рекомендовані для вживання людям з целіакію, а також рисові макарони швидко готуються: рисова вермішель – 3-5 хвилин, рисова локшина – 5-7 хвилин.

Особливості приготування рисових макаронів

По-перше, рисові макарони потрібно поєднувати з іншими складовими страви. Вироблені вони з рисового борошна, отже, як і шліфований рис, самі по собі рисові макарони мають нейтральний смак і аромат. Зате вони володіють прекрасною якістю – поглинати смак і аромат інших складових страви. Вони буквально насичуються смаком і ароматом м’яса, риби, зелені та інших складових.

По-друге, рисові макарони дуже добре поглинають спеції. Тому страви з рисовими макаронами найкраще готувати в точності за рецептом, інакше можна наплутати з кількістю приправ. Як відомо, страви азіатської (японської, китайської, тайської) кухні містять велику кількість різноманітних спецій. А додавання у страву саме рисових макаронних виробів дозволить зробити страву менш гострою, але тим не менш насиченою східними приправами.

Які страви можна готувати з рисовими макаронами? Абсолютно різноманітні! ТМ «Жменька» представляє на ринку України рисову вермішель і рисову локшину, а також ділиться рецептами приготування страв з них:

Перші страви. Приготувати екзотичний суп? У цьому немає нічого складного, якщо у Вас під рукою є рисові макарони …

Другі страви. Смажені рисові макарони – популярна азіатська страва, яку приготувати і швидко, і легко! Варіювати з інгредієнтами можна стільки, наскільки у Вас вистачить фантазії. Головне – озброїтися правильним рецептом в ролі основи, і експериментувати …

Салати. Простий овочевий або фруктовий салат можна урізноманітнити рисовими макаронними виробами, в результаті Ви отримаєте різноманітність смаку, приємну ситість і мінімум калорій! ..