В цьому варіанті розсольнику яловичина й огірки замінюються маринованими лісовими грибами. Що вийде в результаті такого експерименту – спробуйте самі…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати грибний розсольник
1. Овочі гарненько промиваємо під проточною водою і очищаємо від шкірки. Картоплю нарізаємо невеликими кубиками, заливаємо холодною водою і доводимо до кипіння, варимо на слабкому вогні до готовності.
2. В окремій каструлі доводимо до кипіння 1 склянку води. Перлову крупу ТМ «Жменька» промиваємо і всипаємо в каструлю з киплячою водою, додаємо трохи солі. Варимо до готовності, потім перловку перекладаємо в каструлю з картоплею.
3. Цибулю подрібнюємо. Моркву натираємо на крупній тертці. Обсмажуємо їх на рослинному маслі до рум’яності і додаємо в суп.
4. Тепер додаємо в розсольник промиті лісові гриби, лавровий лист. При необхідності додаємо харчову сіль. Доводимо грибний розсольник до кипіння, вимикаємо вогонь. Перед подачею до столу тарілки з супом прикрашаємо зеленню петрушки.
Смачного!