Гороховий крем-суп – це смачна поживна перша страва з неймовірно ніжною, кремовою консистенцією. А приготувати його зовсім не складно, до того ж даний рецепт оснащений покроковими фото!
Інгредієнти: |
Для подачі:
|
Як приготувати гороховий крем-суп
1. Горох колотий ТМ «Жменька» промиваємо і замочуємо в 1 л холодної води на 2-3 години.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями.
3. Моркву нарізаємо тонкими пластинами.
4. Картоплю очищаємо від шкірки і нарізаємо пластинами.
5. У сотейнику розігріваємо олію і обсмажуємо в ній овочі, потім додаємо свинячі реберця і продовжуємо обсмажувати 2-3 хвилини.
6. Додаємо в сотейник горох разом з водою, в якій він був замочений. Солимо, перчимо, доводимо до кипіння і проварюємо суп 30-40 хвилин до готовності.
7. Виймаємо з горохового супу реберця.
8. Сам суп пюруємо блендером до отримання однорідної маси.
9. Вершки злегка збиваємо вінчиком і вливаємо в суп. Повторно доводимо його до кипіння і вимикаємо вогонь.
10. Розливаємо гороховий суп-крем по тарілках, подаємо до столу зі зрізаним з реберець м’ясом, обсмаженим беконом, сухариками і зеленню.
Смачного!