Сонячно-жовтенький, цікавий і дуже смачний екзотичний кус-кус відмінно поєднується з будь-якими продуктами. Але особливо гарний він з овочами і зеленню…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати кус-кус з овочами і петрушкою
1. Помідори бланшируємо (обшпарюємо в гарячій воді 2 хвилини і знімаємо шкірку). Моркву очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці. Цибулю і перець дрібно нарізаємо і змішуємо з морквою і томатним пюре з помідорів.
2. Розігріваємо в глибокій сковороді оливкову олію до появи характерного приємного запаху і обсмажуємо в ній цілі зубчики часнику до золотистого відтінку. Потім сам часник викидаємо, вогонь під сковородою зменшуємо і відправляємо в неї овочі.
3. Тушкуємо овочі на ароматній оливковій олії до розм’якшення помідорів. Потім додаємо спеції і кус-кус ТМ «Жменька». Перемішуємо, додаємо 1-2 склянки гарячої води і доводимо до кипіння. Потім вимикаємо вогонь, накриваємо сковороду кришкою і даємо крупі настоятися 5-7 хвилин.
4. Поки кус-кус настоюється, зелень петрушки промиваємо під проточною водою, обсушуємо паперовим рушником і дрібно рубаємо. Готовий кус-кус з овочами розкладаємо по тарілках, посипаємо петрушкою і подаємо до столу.
Смачного!