Лікарі та дієтологи категорично не радять давати діткам смажене. Тому котлети для дітей варто готувати в духовці. Як це зробити? Дізнайтеся в рецепті!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати котлети для дітей
1. Пшеничну крупу ТМ «Жменька» відварюємо до готовності прямо в пакетику, як зазначено на упаковці. Завдяки спеціальному пакетику для варки каша не прилипає до стінок каструлі і не пригорає, тому готувати пшеничну крупу завжди легко і зручно. Після приготування пшеничну кашу висипаємо в тарілку і охолоджуємо до кімнатної температури.
2. Цибулю і часник очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо овочі із захололою пшеничною кашею, фаршем, яйцем і спеціями. Гарненько перемішуємо отриману масу.
3. З тіста формуємо невеликі котлетки і викладаємо їх на змащене деко.
Порада! Також можна випікати котлетки в силіконових формочках для кексів
4. Випікаємо котлети в розігрітій до 200 С духовці 30 хвилин.
Смачного!