Другі страви

Котлети для дітей

Лікарі та дієтологи категорично не радять давати діткам смажене. Тому котлети для дітей варто готувати в духовці. Як це зробити? Дізнайтеся в рецепті!

Інгредієнти:
  • Пшенична крупа ТМ «Жменька» – 1 пакетик
  • М’ясний фарш (краще курячий) – 250 г
  • Цибулина – 1 шт.
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйце – 1 шт.
  • Сіль, перець – за смаком

Як приготувати котлети для дітей

1. Пшеничну крупу ТМ «Жменька» відварюємо до готовності прямо в пакетику, як зазначено на упаковці. Завдяки спеціальному пакетику для варки каша не прилипає до стінок каструлі і не пригорає, тому готувати пшеничну крупу завжди легко і зручно. Після приготування пшеничну кашу висипаємо в тарілку і охолоджуємо до кімнатної температури.

2. Цибулю і часник очищаємо від шкірки і натираємо на дрібній тертці. Потім змішуємо овочі із захололою пшеничною кашею, фаршем, яйцем і спеціями. Гарненько перемішуємо отриману масу.

3. З тіста формуємо невеликі котлетки і викладаємо їх на змащене деко.

Порада! Також можна випікати котлетки в силіконових формочках для кексів

4. Випікаємо котлети в розігрітій до 200 С духовці 30 хвилин.

Смачного!