Десерти

Як приготувати вівсяну кашу

Шукаєте рецепт смачної вівсянки? Він перед вами! Корисна вівсяна каша з какао, горіхами і сухофруктами – те, що потрібно для здорового і поживного сніданку!

Інгредієнти:
На 2 порції:
  • Органічні пластівці Три злаки ТМ «Жменька» – 4 ст.л.
  • Молоко – 1 склянка
  • Сухофрукти (родзинки, курага, чорнослив і т.д.) – 2 ст.л.
  • Горіхи (волоські, лісові і т.д.) – 1 ст.л.
  • Мед – 1 ст.л.
  • Какао-порошок – 1 ст.л.
  • Насіння льону – 1 ч.л.

Як приготувати вівсяну кашу

1. Сухофрукти заливаємо окропом і даємо їм набрякнути. Потім нарізаємо на шматочки. Горіхи подрібнюємо в кавомолці до стану великої крихти.

2. У тарілці змішуємо органічні мультизлакові пластівці ТМ «Жменька», какао-порошок, мед і насіння льону. Заливаємо гарячим молоком, накриваємо кришкою і даємо пластівцям настоятися 3-5 хвилин.

Порада! Ви можете використовувати як прості вівсяні пластівці, так і мультизлакові (готову суміш 3 злаків): вівсяні, пшеничні та ячмінні пластівці.

3. Додаємо шматочки сухофруктів і подрібнені горіхи, перемішуємо вівсяну кашу і подаємо до столу.

Смачного!