Десерти

Вівсянка в банці з апельсином і мигдалем

Корисна вівсянка плюс ароматний мигдаль і підбадьорливі цитрусові – це саме «те, що потрібно» для відмінного ранкового заряду позитиву. До того ж, на приготування такого сніданку не потрібно витрачати й хвилини!

Інгредієнти:
  • Органічні вівсяні пластівці ТМ «Жменька» – 0, 25 склянки
  • Натуральний йогурт – 0, 25 склянки
  • Молоко – 0,3 склянки
  • Нарізані скибочки апельсина – 0,25 склянки
  • Мигдаль, подрібнений в крихту – 1 ст.л.
  • Мед – 1 ч.л.

Як приготувати вівсянку в банці з апельсином і мигдалем

1. У невеликий контейнер або скляну банку укладаємо органічні вівсяні пластівці ТМ «Жменька», мед, мигдаль, йогурт і молоко. Закриваємо кришкою і гарненько струшуємо, щоб інгредієнти перемішалися.

2. Контейнер відкриваємо і вкладаємо в нього шматочки апельсина, перемішуємо ложкою і щільно закриваємо кришку.

3. Контейнер або банку зі сніданком відправляємо в холодильник на ніч, за цей час суха вівсянка насититься молоком і йогуртом, придбає ніжну структуру. Зберігати в холодильнику такий сніданок можна до 3 днів.

4. Вранці просто відкриваємо банку зі сніданком і насолоджуємося смачною порцією здоров’я та енергії.

Смачного!