Корисна вівсянка плюс ароматний мигдаль і підбадьорливі цитрусові – це саме «те, що потрібно» для відмінного ранкового заряду позитиву. До того ж, на приготування такого сніданку не потрібно витрачати й хвилини!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати вівсянку в банці з апельсином і мигдалем
1. У невеликий контейнер або скляну банку укладаємо органічні вівсяні пластівці ТМ «Жменька», мед, мигдаль, йогурт і молоко. Закриваємо кришкою і гарненько струшуємо, щоб інгредієнти перемішалися.
2. Контейнер відкриваємо і вкладаємо в нього шматочки апельсина, перемішуємо ложкою і щільно закриваємо кришку.
3. Контейнер або банку зі сніданком відправляємо в холодильник на ніч, за цей час суха вівсянка насититься молоком і йогуртом, придбає ніжну структуру. Зберігати в холодильнику такий сніданок можна до 3 днів.
4. Вранці просто відкриваємо банку зі сніданком і насолоджуємося смачною порцією здоров’я та енергії.
Смачного!