Десерти

Манне суфле

Дивовижно ніжний вишуканий десерт – манне суфле, який до того ж дуже легко приготувати!

Інгредієнти:
  • Манна крупа ТМ «Жменька» – 100 г
  • Молоко – 200 мл
  • Куряче яйце – 2 шт.
  • Вода – 50 мл
  • Цукор – 2 ст.л.
  • Вершкове масло – 30 г
  • Варення або джем – для прикраси

Як приготувати манне суфле

1. У каструльці змішуємо воду з молоком, доводимо до кипіння. Потихеньку, безперервно помішуючи, засипаємо манну крупу ТМ «Жменька» і відварюємо 8-10 хвилин на слабкому вогні.

2. Відварену манку знімаємо з вогню і додаємо до неї яєчні жовтки, цукор і 1 ст.л. вершкового масла. Збиваємо блендером або міксером до однорідності.

3. Яєчні білки збиваємо в окремій мисочці і додаємо до маси, злегка перемішуємо.

4. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом і переливаємо в неї тісто. Відправляємо її в розігріту до 180 С духовку і готуємо на водяній бані близько 20 хвилин. Перед подачею до столу манне суфле поливаємо джемом або варенням.

Смачного!

Назад до списку