Легкий і простий рецепт надзвичайно смачних оладок, приготованих зі звичайнісінького гарбуза…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати гарбузові оладки з манкою
1. Скибочки гарбуза натираємо на крупній тертці. Яйця гарненько збиваємо вінчиком.
2. У мисочці з’єднуємо натертий гарбуз, яйця, манну крупу ТМ «Жменька», просіяне борошно, сіль і розпушувач. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин для розбухання манки.
3. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ній гарбузові оладки з обох боків на середньому вогні до золотистості. Перед подачею до столу оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир.
Смачного!