Закуски

Гарбузові оладки з манкою

Легкий і простий рецепт надзвичайно смачних оладок, приготованих зі звичайнісінького гарбуза…

Інгредієнти:
  • Скибочки гарбуза без шкірки – 400 г
  • Манна крупа ТМ «Жменька» – 4 ст.л.
  • Цукор (якщо гарбуз не солодкий) – 3 ст.л.
  • Курячі яйця – 2 шт.
  • Пшеничне борошно – 2 ст.л.
  • Розпушувач – 1 ч.л.
  • Сіль – щіпка
  • Рослинна олія – 2 ст.л.

Як приготувати гарбузові оладки з манкою

1. Скибочки гарбуза натираємо на крупній тертці. Яйця гарненько збиваємо вінчиком.

2. У мисочці з’єднуємо натертий гарбуз, яйця, манну крупу ТМ «Жменька», просіяне борошно, сіль і розпушувач. Перемішуємо і залишаємо на 10-15 хвилин для розбухання манки.

3. У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо в ній гарбузові оладки з обох боків на середньому вогні до золотистості. Перед подачею до столу оладки викладаємо на паперовий рушник, щоб він ввібрав зайвий жир.

Смачного!