Темарі – це суші-кульки, які виглядають дуже ефектно. ТМ “Жменька” допоможе Вам приготувати витончені Темарі з лососем та фруктами. Але при бажанні, Ви можете використовувати будь-які інгредієнти…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати темарі – суші-кульки
1. Рис для Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності і охолоджуємо до кімнатної температури.
Порада! Для того, щоб приготувати першокласні суші в домашніх умовах, дуже важливо вибрати потрібний рис. Він повинен добре злипатися, при цьому зернинки повинні добре тримати форму і не розвалюватися. Саме такий рис представляє ТМ “Жменька” – спеціальний сорт рису, який ідеально підходить для приготування суші вдома!
2. Соєвий соус змішуємо з дрібно рубаною зеленою цибулею. Філе лосося нарізаємо скибочками і приблизно третину всієї риби маринуємо в суміші соєвого соусу з цибулею 2 хвилини.
3. На харчову плівку викладаємо скибочку лосося, зверху на нього кладемо рис і вологими руками, щоб рис не прилипав до долонь, формуємо кульку. Те ж саме робимо з іншими скибочками риби.
4. Фрукти промиваємо у воді і обсушуємо паперовим рушником. Зрізаємо з них цедру і нарізаємо її соломкою. М’якоть нарізаємо кубиками середньої величини. Цедру змішуємо з цукром в маленькій каструльці і ставимо її на слабкий вогонь. Підливаємо трохи води, коли вона наполовину випарується – ще трохи додаємо. Потім ще раз.
5. Отримані Темарі прикрашаємо цедрою, фруктами і посипаємо чорним кунжутом.
Смачного!