Випічка

Як приготувати бісквіт

как приготовить бисквит

Використання жорнового цілозерного борошна ТМ «Жменька» перетворить рецепт будь-яких ласощів в дієтичний.

Кількість порцій – 4
Час приготування – 55 хвилин
Інгредієнти:
  • Борошно жорнове цілозерне Пшеничне ТМ «Жменька» – 1 склянка
  • Борошно вищого ґатунку – 1 склянка
  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Вершки – 100 г

    Для прикраси:

  • Вершки (рожеві збиті) – 100 г
  • Марципанові квіти – 1 шт.

Як приготувати бісквіт “Ароматний”

как приготовить бисквит 1. Яйця обполіскуємо, розбиваємо. Відокремлюємо білки від жовтків.
как приготовить бисквит 2. Білки з допомогою віночка збиваємо до густої піни. В окремому посуді також збиваємо жовтки.
как приготовить бисквит 3. У збиті білки виливаємо збиті жовтки, додаємо цукор. Все акуратно перемішуємо.
как приготовить бисквит 4. До яєць додаємо жорнове цілозерне борошно Пшеничне ТМ «Жменька» і звичайне пшеничне борошно, ретельно все вимішуємо.
как приготовить бисквит 5. Готове тісто викладаємо у змащену маслом форму і ставимо в розігріту до 180°С духовку. Випікаємо бісквіт 35 хв.
как приготовить бисквит 6. Вершки збиваємо в міцну піну, повністю обмазуємо бісквіт. Готовий бісквіт за бажанням можна прикрасити вершками рожевого кольору і марципановими квітами.

Смачного!