Втомилися від одноманітності страв? Не знаєте, як приготувати курку і рис по-новому? Запечена курка з рисом і квасолею – відмінний варіант для легкої і корисної сімейної вечері.
Кількість порцій – 6
Інгредієнти: |
|
Як приготувати запечену курку з рисом і квасолею
1. Розігріваємо духовку до 350°С. Рис довгозернистий в пакетиках для варки ТМ «Жменька» відварюємо згідно інструкції на упаковці.
2. Між тим, в середній неглибокій сковороді на середньому вогні підсмажуємо цибулю, солодкий перець, моркву приблизно 10 хвилин або до м’якості.
3. Перемішуємо гарячий відварений рис із сумішшю цибулі, курки, квасолі, нарізаних кубиками помідорів і 1,5 склянками сиру у великій мисці. Змащуємо форму для випічки олією, викладаємо отриману рисову суміш і посипаємо сиром, що залишився.
4. Випікаємо під кришкою при температурі 350°С протягом 30 хвилин; прибираємо кришку і випікаємо ще 10 хвилин або поки сир не розплавиться.
Смачного!