Пшенична каша дуже корисна як для дорослих, так і для дітей. Але для того, щоб дітки її їли, кашу потрібно смачно приготувати. Як варіант – приготувати пшеничну кашу з яблуком і корицею
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пшеничну кашу з яблуком і корицею
1. Відварюємо пшеничну кашу в пакетику для варки. Для цього кип’ятимо приблизно 1 л води, відправляємо в неї пакетик з крупою і варимо 15-20 хвилин на слабкому вогні без кришки. Потім вилкою піддягаємо пакетик в каструлі, виймаємо його, даємо воді стекти і розриваємо по спеціальній лінії розриву. Саму кашу висипаємо в тарілку, поливаємо медом і присмачуємо вершковим маслом.
2. Яблуко очищаємо від шкірки і нарізаємо на дрібні шматочки. Додаємо їх у готову кашу. Зверху посипаємо корицею.
Порада! При бажанні яблуко можна перетерти в пюре і перемішати з кашею
3. Молоко практично доводимо до кипіння і заливаємо кашу. Кількість молока регулюємо за бажанням, для більш густої каші знадобиться всього півсклянки, для рідкої – цілий стакан.
4. Даємо каші настоятися 5-10 хвилин і подаємо до столу.
Смачного!