У період посту найчастіше їдять овочі і фрукти, готують різноманітні пісні каші й легкі супи на овочевому бульйоні. Урізноманітнить Ваш пісний стіл корисна, смачна й розсипчаста гречана каша з грибами.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати пісну кашу
1. Корисну зелену гречку ТМ “Жменька” промиваємо і варимо до готовності як вказано на упаковці.
2. Цибулю ріжемо кільцями, і злегка обсмажуємо на олії на слабкому вогні.
3. Моркву перетираємо на крупній тертці і додаємо до цибулі. Гриби ретельно миємо, очищаємо і потім трохи тушкуємо з цибулею та морквою. Додаємо трохи солі і спеції за смаком.
4. До грибів і овочів додаємо зварену гречку, перемішуємо і кілька хвилин томимо.
Смачного!