Поєднання курки з рисом подобається багатьом. А якщо урізноманітнити його гарбузом і прянощами, у Вас вийде справжній, надзвичайний, ароматний шедевр!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати курку з рисом та гарбузом
1. Куряче філе промиваємо під проточною водою, обсушуємо та нарізаємо невеликими шматочками. У мисочці змішуємо лимонний сік, тертий імбир, кмин, куркуму, трохи солі і чорний мелений перець. Перемішуємо і маринуємо в ньому шматочки курки 15-20 хвилин.
2. Поки маринується курка, овочі очищаємо від шкірки і подрібнюємо. Гарбуз також нарізаємо невеликими шматочками.
3. У каструлі розігріваємо олію і обсмажуємо в ній спочатку курку, наступними додаємо подрібнені овочі і шматочки гарбуза. Потім додаємо промитий пропарений рис ТМ «Жменька» і кілька хвилин обсмажуємо всю суміш. Заливаємо в каструлю 3 склянки води, додаємо сіль. Доводимо до кипіння і проварюємо на мінімальному вогні під кришкою 30-40 хвилин.
4. Перед подачею до столу страву прикрашаємо подрібненим кропом.
Смачного!