Такий легкий у приготуванні з різноманітними інгредієнтами вегетаріанський салат з диким рисом буде корисним не тільки вегетаріанцям, але й урізноманітить смаки «м’ясоїдів»! Адже білка в даному міксі предостатньо для збалансованого раціону і відмінного самопочуття.
Час приготування: 40 хвилин
Порцій: 6
Інгредієнти: |
Для соусу:
|
Як приготувати вегетаріанський салат з диким рисом, квасолею та горохом
1. Змішайте всі інгредієнти салату у великій мисці.
2. Змішайте всі інгредієнти соусу і добре збийте.
3. Перемішайте соус з салатом.
4. Охолодіть протягом години для кращого аромату, але цей салат можна подавати відразу.
Смачного! Вегетаріанський салат з рисом і квасолею готовий!