Теплий салат з баклажанами і перловкою можна подавати в ролі гарніру до м’ясних страв, а можна подати як самостійну основну страву.
Інгредієнти: |
|
Як приготувати теплий салат з баклажанами
1. Перлову крупу ТМ «Жменька» попередньо замочуємо на ніч. Перед приготуванням її промиваємо і відварюємо згідно інструкції на упаковці.
2. Баклажани очищаємо від шкірки і нарізаємо кубиками. Моркву і цибулину очищаємо від шкірки і подрібнюємо.
3. На сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо на ній овочі близько 10 хвилин.
4. До овочів додаємо спеції, відварну перловку і нарізані часточками помідори, перемішуємо і прогріваємо ще хвилину на сковороді. Вимикаємо вогонь.
5. Теплий салат перекладаємо в салатник. Приправляємо натуральним йогуртом і перемішуємо, зверху прикрашаємо рубаною кінзою.
Смачного!