Кускус – це не просто крупа, це ціла культура, яка передає східні ноти таїнства та чудового смаку. Кускус хороший у всьому: і в супах, і як гарнір, і в салатах і навіть десертах. Пориньте у світ блаженства смаків з дивним салатом із сьомги або лосося і кускусу!
Час приготування: 30 хвилин
Порцій: 3-4
Інгредієнти: |
|
Як приготувати салат з сьомгою і кускусом
1. Обсмажити сьомгу на середньому вогні з обох сторін по 5-7 хвилин і посолити. Вимити й обсушити листя салату та овочі. Розрізати чері на половинки або четвертинки, огірок нарізати напівкруглими дольками, скибочки лимона – невеликими шматочками, оливки – навпіл.
2. Для заправки змішати м’який сир з йогуртом і додати сіль за смаком. Якщо використовуєте не пастоподібний сир, то варто збільшити кількість йогурту вдвічі (або більше) і пробити сир з йогуртом в чаші блендера до однорідності.
3. Пакетик кускуса ТМ «Жменька» покласти в киплячу підсолену воду і варити 3 хвилини. Пакетик акуратно дістати, підчепивши виделкою за спеціальну петлю і розірвати пакетик по лінії розриву, тримаючи за спеціальний «холодний» кут.
4. Викласти листя салату на тарілку, додати черрі, огірок, оливки і шматочок лимона. Посолити. Викласти відварений відстав кускус, сьомгу і сирну заправку.
Салат з сьомгою і кускусом готовий!
Смачного!