Салати

Салат з пшеничною крупою, гранатом і фісташками

Салат з пшеничною крупою, гранатом і фісташками

Незвичайне поєднання інгредієнтів робить салат з пшеничною крупою, гранатом і фісташками неординарним і цікавим.

Інгредієнти:

Як приготувати салат з пшеничною крупою, гранатом і фісташками

1. Пшеничну крупу в пакетиках для варки відварюємо згідно інструкції на упаковці. Як тільки каша займе весь обсяг пакетиків, виймаємо їх з води і розриваємо по спеціальній лінії. Кашу пересипаємо в салатник, розпушуємо виделкою і охолоджуємо до кімнатної температури.

2. Чорнослив заливаємо окропом і даємо йому 10-15 хвилин настоятися щоб набрякнути. Потім обсушуємо його від зайвої вологи і нарізаємо невеликими шматочками.

3. Гранат розрізаємо і виймаємо зерна. Петрушку і м’яту дрібно рубаємо. Фісташки очищаємо від шкаралупи.

4. У мисочку видавлюємо сік лимона і змішуємо його з медом. Додаємо сіль, перець і оливкове масло, перемішуємо до однорідності.

5. Коли пшенична каша повністю охолола, додаємо до неї подрібнений чорнослив, зерна гранату, фісташки і подрібнену зелень. Зверху поливаємо приготовленою заправкою і перемішуємо.

Смачного!