Рисовий салат з хурмою – це дуже ніжний рисовий салат з солодкуватими плодами хурми і заправкою з винного оцту…
Інгредієнти: |
|
Як приготувати рисовий салат з хурмою
1. Рис Суші ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, як зазначено на упаковці. За кілька хвилин до готовності додаємо в рис каррі і сіль. Потім охолоджуємо до кімнатної температури.
2. Курячі яйця також відварюємо вкруту. Потім охолоджуємо і очищаємо від оболонки.
3. Хурму і яйця нарізаємо часточками, болгарський перець – пластинками. Змішуємо з відвареним рисом і розмішуємо до однорідності.
4. У мисочці змішуємо мед, винний оцет, оливкову олію, сіль і перець.
5. На порційні тарілки викладаємо листя салату (при необхідності розриваємо їх на шматочки), на них викладаємо рис з яйцями, хурмою і болгарським перцем. Поливаємо салат заправкою і при бажанні посипаємо подрібненими волоськими горіхами.
Смачного!