Маскарпоне – той самий сир, з яким роблять і чізкейк, і тірамісу. Але його можна їсти і в чистому вигляді – ложками, – і намазав на печиво чи булочки, і в такому салаті – з полуницею та кус-кусом!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати полуничний салат з кускусом, базиліком і маскарпоне
1. Салатні листя та базилік промийте та висушіть. Ромен крупно порвіть, у базиліка відокремте листя. Ягоди полуниці вимийте і розріжте навпіл.
2. Змішайте оливкову олію з бальзамічним оцтом. Маскарпоне покришіть.
3. Викладіть на тарілку листя салату, потім – полуницю, листочки базиліку та маскарпоне. Полийте салат заправкою, приправте його чорним і рожевим перцем.
4. Подавайте блюдо відразу ж.
Смачного!