Хочеться швидко і просто приготувати десерт? Важко примусити їсти дитини рисову кашу? Тоді легкі і корисні яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами до ваших послуг!
Час приготування – 30 хвилин
Кількість порцій – 4
Інгредієнти: |
|
Як приготувати яблука запечені з рисом, фруктами і горіхами
1. Яблука промиваємо, зрізаємо верхню частину, щоб вийшла кришечка, і обережно видаляємо серцевину.
2. Рис “Жасмін” в пакетиках для варки ТМ “Жменька” відварюємо до готовності, відповідно до інструкції на упаковці.
3. Змішуємо готовий рис з цукром, промитими родзинками, фініками і горіхами.
4. Заповнюємо яблука начинкою, накриваємо кришечками і ставимо пектися в духовку, розігріту до 180ºС.
5. Запікаємо протягом 10-15 хвилин. Подаємо яблука гарячими.
Порада! Для запікання і фарширування потрібно вибирати міцні яблука
Смачного!