Ніжний горіхово-яблучний пудинг – це дуже смачні ласощі, що готуються вкрай легко, потрібно лише змішати інгредієнти і відправити їх в духовку!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати манний пудинг з яблуками
1. Горіхи подрібнюємо в крихту в кавомолці, змішуємо з борошном і тростинним цукром. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, укладаємо в неї горіхову суміш, розрівнюємо поверхню і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 15 хвилин.
2. У мисочці змішуємо манну крупу ТМ «Жменька», сухе молоко, яйця, вершки, цукор і корицю. Збиваємо міксером або блендером до розчинення цукру.
3. Яблука очищаємо від шкірки, м’якоть натираємо на крупній тертці і додаємо в тісто. Перемішуємо начинку.
4. Яблучну начинку виливаємо на випечений корж і відправляємо в духовку на 40 хвилин. На нижній рівень ставимо ємність з водою, щоб пудинг не підсихав і не підгорів.
5. Готовий манний пудинг охолоджуємо і подаємо до столу, присипавши цукровою пудрою або в поєднанні з ягодами або фруктами.
Смачного!