Десерти

Манний пудинг з яблуками

Ніжний горіхово-яблучний пудинг – це дуже смачні ласощі, що готуються вкрай легко, потрібно лише змішати інгредієнти і відправити їх в духовку!

Інгредієнти:
  • Суміш горіхів – 150 г
  • Сухе молоко – 100 г
  • Цукор буряковий – 100 г
  • Манна крупа ТМ «Жменька» – 80 г
  • Цукор тростинний – 60 г
  • Борошно – 30 г
  • Вершки – 200 мл
  • Яйця – 4 шт.
  • Яблука – 3 шт.
  • Кориця – 0,25 ч.л.
  • Вершкове масло – для змащування форми

Як приготувати манний пудинг з яблуками

1. Горіхи подрібнюємо в крихту в кавомолці, змішуємо з борошном і тростинним цукром. Форму для випічки змащуємо вершковим маслом, укладаємо в неї горіхову суміш, розрівнюємо поверхню і відправляємо в розігріту до 180 С духовку на 15 хвилин.

2. У мисочці змішуємо манну крупу ТМ «Жменька», сухе молоко, яйця, вершки, цукор і корицю. Збиваємо міксером або блендером до розчинення цукру.

3. Яблука очищаємо від шкірки, м’якоть натираємо на крупній тертці і додаємо в тісто. Перемішуємо начинку.

4. Яблучну начинку виливаємо на випечений корж і відправляємо в духовку на 40 хвилин. На нижній рівень ставимо ємність з водою, щоб пудинг не підсихав і не підгорів.

5. Готовий манний пудинг охолоджуємо і подаємо до столу, присипавши цукровою пудрою або в поєднанні з ягодами або фруктами.

Смачного!