Десерти

Фруктовий салат в з рисової вермішелі

Фруктовый салат в гнезде из рисовой вермишели

Делікатний і неповторний фруктовий салат з ніжним ароматом рисової вермішелі.

Як приготувати фруктовий салат в з рисової вермішелі

1. Рисову вермішель ТМ “Жменька” замочуємо на 3 хвилини в теплій воді, потім відварюємо 3 хвилини, підсоливши.

2. Воду відціджуємо, додаємо половину вершкового масла, цукрову пудру і перемішуємо. Викладаємо вермішель у вигляді гнізда на тарілку.

3. Яблука нарізаємо скибочками. На сковороді розтоплюємо половину вершкового масла, всипаємо цукор і прогріваємо до розчинення кристалів та набуття ними коричнюватого кольору.

4. Додаємо яблука, корицю і обсмажуємо з обох боків кілька хвилин. Вливаємо коньяк і підпалюємо яблука (фламбіруємо). Ківі, банан і нектарини нарізаємо кубиками, перемішуємо з половинками винограду, карамелізованими яблуками, коньячним сиропом, йогуртом і викладаємо на гніздо. Прикрашаємо гілочкою м’яти.

Час приготування – 15 хвилин
Кількість порцій – 5
Інгредієнти:
  • Рисова вермішель ТМ «Жменька» – 200 г
  • Вершкове масло – 40 г
  • Яблука – 100 г
  • Ківі – 100 г
  • Банани – 100 г
  • Виноград киш-миш – 100 г
  • Нектарин – 2 шт
  • Цукрова пудра – 2 ст. л.
  • Вершковий йогурт – 100 мл
  • Цукор – 3 ст. л.
  • Коньяк – 2 ст. л.
  • Кориця
  • М’ята