Делікатний і неповторний фруктовий салат з ніжним ароматом рисової вермішелі.
Як приготувати фруктовий салат в з рисової вермішелі
1. Рисову вермішель ТМ “Жменька” замочуємо на 3 хвилини в теплій воді, потім відварюємо 3 хвилини, підсоливши.
2. Воду відціджуємо, додаємо половину вершкового масла, цукрову пудру і перемішуємо. Викладаємо вермішель у вигляді гнізда на тарілку.
3. Яблука нарізаємо скибочками. На сковороді розтоплюємо половину вершкового масла, всипаємо цукор і прогріваємо до розчинення кристалів та набуття ними коричнюватого кольору.
4. Додаємо яблука, корицю і обсмажуємо з обох боків кілька хвилин. Вливаємо коньяк і підпалюємо яблука (фламбіруємо). Ківі, банан і нектарини нарізаємо кубиками, перемішуємо з половинками винограду, карамелізованими яблуками, коньячним сиропом, йогуртом і викладаємо на гніздо. Прикрашаємо гілочкою м’яти.
Час приготування – 15 хвилин
Кількість порцій – 5
Інгредієнти: |
|