Приготувати незвичайний, поживний і в міру пікантний томатний суп з рисом за мінімум часу? Легко! З нашим рецептом томатного супу з рисом, який зародився в оселях дбайливих закарпатських господинь, Ви здивуєте домочадців надзвичайним делікатесом, приготування якого відніме у Вас від сили півгодини. А якщо після сімейного обіду у Вас ще залишиться небагато супу, відправте його в холодильник. У холодному вигляді ця страва також здатна здивувати Вас своїм смаком!
Інгредієнти: |
|
Як приготувати томатний суп з рисом
1. Довгозернистий рис ТМ “Жменька” промиваємо і замочуємо. Цибулю очищаємо від лушпиння і нарізаємо кубиками.
2. Розігріваємо сковороду, додаємо оливкову олію. Підрум’янюємо цибулю (але не засмажуємо її!) І вимикаємо вогонь. Коли цибуля злегка охолоне, додаємо до неї паприку, перемішуємо і заливаємо гарячою водою до стану кашки.
3. Кашку з цибулі і паприки закладаємо в каструлю з киплячою водою і проварюємо кілька хвилин.
4. Додаємо в суп довгозернистий рис, солимо за смаком і варимо до напівготовності (хвилин 8-10), періодично помішуючи. Поки суп вариться, збиваємо сметану з томатною пастою.
5. Додаємо в суп збиту сметану з томатною пастою, лечо і спеції за смаком, доводимо до кипіння, вимикаємо вогонь і накриваємо кришкою, щоб суп настоявся.
Порада! При бажанні можна додати трохи цукру в суп, щоб зробити його смак менш пікантним і більш ніжним
Смачного!