Перші страви

Суп з кус-кусом

Суп с кус-куса

У всіх бувають такі ситуації, коли за мінімум часу необхідно приготувати ситний і смачний обід. Суп з кус-кусом можна приготувати всього за 10 хвилин, а користі від нього буде не менше, ніж від будь-якого іншого супу!

Інгредієнти:
  • Готовий бульйон (курячий або овочевий) – 1,5 л
  • Кус-кус пшеничний ТМ «Жменька» – 200 г
  • Цвітна капуста – 150 г
  • Брокколі – 150 г
  • Бринза – 50 г
  • Червоний перець і зелень цибулі – за смаком

Як приготувати суп з кус-кусом за 10 хвилин

1. Бульйон доводимо до кипіння, додаємо розібрану на суцвіття капусту і брокколі. Знову доводимо до кипіння і проварюємо хвилини 3.

Порада! Якщо Ви любите хрустку цвітну капусту і брокколі, можна їх не проварювати. Любителям же дуже м’яких овочів потрібно проварити їх подовше

2. Вимикаємо вогонь, додаємо кус-кус і зелень, перемішуємо. Даємо настоятися хвилин 5.

3. Перед подачею на стіл в суп, розлитий по тарілках, додаємо бринзу і посипаємо червоним перцем.

Смачного!