Десерти

Приготування білого домашнього квасу

Белый квас рецепт

Для того, щоб приготування білого домашнього квасу було дійсно вдалим і легким, вибирайте в якості основи для квасу жорнове цілозерне борошно житнє ТМ “Жменька”. Всі складові зерна жита, збережені у даному борошні, забезпечать вам ароматний, смачний і корисний квасний напій.

Інгредієнти:
  • 300 г житнього цілозерного борошна ТМ «Жменька»
  • 1 склянка закваски
  • 100 г меду
  • 50 г родзинок
  • 3 л води
  • Декілька листочків м’яти, смородини, хріну

Як приготувати білий домашній квас

1. Житнє цілозерне борошно розмішайте в 3 л окропу до однорідного стану. Додайте мед, листя м’яти, смородини та хріну. Дайте охолонути до кімнатної температури.

2. В отриману суміш додайте промиті родзинки і закваску. Потім накрийте ємність і поставте в тепле місце. Через 36 годин білий квас буде готовий до вживання.

Смачного!